Ücretsiz Galactic Junk League ile Kendi Uzay Geminizi Yaratın!

Geminizi tasarlayın, savaşa dalın.

Minecraft seviyor musunuz? Besiege'e göz attınız mı? Elite Dangerous ile hoşlaşıyor musunuz? O zaman yeni çıkan ve ücretsiz olan Galactic Junk League hoşunuza gidebilir.

Aslında oyun ağırlıklı olarak Minecraft'a benziyor. Elite ve Besiege'i anmak Junk League'yi fazla abartmak olur. Amacımız kendi uzay gemimizi tasarlayıp, derin karanlığa girerek diğer oyuncular ile kapışmak. Trailer'da da göreceğiniz gibi dizayn edebileceğiniz uzay gemisi hayalgücünüz ile sınırlı. Dilerseniz lazer atan uzay tuvaleti şeklinde bir gemiye sahip olabiliyorsunuz. Komik ama pratikte kullanışlı mı? Oyun burada ciddileşiyor çünkü dizayn ettiğiniz geminin iskeletini iyi tasarlamanız gerekiyor. Eğer motorunuzu ya da silahlarınızı açığa koyarsanız anında hasar alıp, uzay çöpü oluyorsunuz. Hatta kullanılan silaha göre bile zırhınız delinerek, altındaki önemli parçalar hasar alabiliyor.

Uzay gemisi kurmak ne kadar detaylı görünse de oyunun kontrolleri bir o kadar basit ve simülasyondan uzak. WASDile uçup, nişan alarak ateş etmek gemi kontrolü adına yaptığınız tek şey. Fazladan tecrübe puanı kazanmak için ücretli destek içeriği alabiliyorsunuz. Silahlar ise seviye atladıkça açıldığı için P2W'inden uzak görünüyor. Minecraft seviyorsanız ilginizi çekebilecek bir oyun diye düşünüyorum. Öyle ise Galactic Junk League'yi Steam'de bulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum