Ultra Gerçekçi Grafikli Get Even’dan İlk Oynanış Videosu

E hani bunun ultrası?

The Farm 51’in Thorskan adlı, ultra-gerçekçi grafikler sağlayan yeni bir teknolojiyle hazırladığı Get Even ilk oynanış videosuna kavuştu. Geçen hafta Gamescom sayesinde yeni bir trailer’ını izlediğimiz oyunu bu sayede ilk kez iş başındayken görebilmiş olduk.

Kötü haber, hayır, grafiklerin o ilk videodaki gerçekçilikle hiçbir alakası yok. Evet, şu meşhur grafitiyi hâlâ duvarlarda görebiliyoruz, ama öteki duvarların, hatta geri kalan her şeyin kaplamaları normal bir konsol oyunu civarında görünüyor. Tabii hâlâ geliştirme aşamasında olduğunu ve son cilalamaların yapılabileceğini unutmamak gerek.

İkinci kötü haber bulmacaları telefonla çöz klişesinin Get Even’da da kullanılabilmesi. Bazı yerlerde, mesela delil aradığımız kısımlarda Condemned tadı alsak da… kardeşim, head-shot yapabilmek ve kapı açabilmek için telefondan bakmak nedir yahu?

Bununla birlikte işin içinde paranormal unsurlar var gibi duruyor, ki bu iyi bir şey. Senaryo cidden ilginç olur, Condemned tarzı ipucu arama kısımları tadında tutulursa telefonu affedebilirim…

Get Even, 2017 yılı içerisinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum