Uncharted 4'e Yeni Bir Kötü Adam Ekleniyor

Naughty Dog oyunu desteklemeye devam ediyor.

 Uncharted 4: A Thief's End oyunu 2016'nın Mayıs ayında PlayStation 4'e özel olarak çıkmıştı. Bir yıldan fazla geçmesine rağmen geliştirici Naughty Dog, oyuna destek vermeye devam ediyor. Uncharted 4 için çıkacak olan sonraki güncellemeyle oyuna The Lost Legacy'den Asav karakteri eklenecek. Bunun yanında Chloe ve Nadine için de kostümler gelecek.

Uncharted: The Lost Legacy'den tanıdığımız Asav karakteri, Uncharted 4'ün hayatta kalma ve çok oyunculu modlarında oynanabilir olacak. Ayrıca Hayatta Kalma Arenası'nda yenilikler de gelecek. Hayatta kalma moduna daha önce görülmemiş yüzlerce düşman, kuşatma bölgesi ve başka yenilikler de eklenecek. Düşmanları başarıyla yenen oyuncular, Savage Starlight'tan İskelet kostümüne ve çeşitli öğelere sahip olacak. 

 Naughty Dog'un daha önce de duyurduğu gibi The Lost Legacy'de Uncharted 4'ün çok oyunculu modu yer alacak. Oyuncular, burada oyunun ana karakterleriyle grup oluşturarak mücadele edecekler.

Geliştirici Naughty Dog, iOS için çıkan The Lost Legacy mesaj çıkartmalarını duyurdu. Bunların içinde Chloe ve Nadine'in eğlenceli çıkartmaları bulunuyor. 

The Lost Legacy'de Chloe karakterini oynayacaksınız Oyungezerler. Oyun, 22 Ağustos Salı günü PlayStation 4 için çıkışını yapacak. 23 Ağustos Çarşamba günü de Türkiye'de Kayıp Miras ismiyle çıkacak. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da Türkçe dublaj ve altyazı olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum