Uncharted 4'ün Co-Op Modu Detaylandı, Videolar Geldi

Beklenen mod yolda

Uncharted 4’ün çıkışından önce multiplayer modları ücretsiz içeriklerle besleyeceğinin sözünü veren ve bu içerikler arasında co-op'ın da olduğunu söyleyen Naughty Dog’dan beklediğimiz hamle geliyor.

Uncharted: A Thief’s End’in co-op modunun nasıl bir yapıda olacağı açıklandı. Survival ismini mod, adından da anlaşılacağa üzere hayatta kalma odaklı olacak. 50 dalgaya kadar çıkabilen serüvenimizde 10 farklı harita yer alacak ve mod üç kişiye kadar destek verecek.

Survival'ın sadece basit bir hayatta kalma olmadığından da bahsedildi. Belli bir alanı savunmak, kısıtlı süre içerisinde hazineler toplamak, belirlenen bir düşmanı öldürmek gibi bolca görevimiz olacak. Aynı zamanda her 10 dalgada bir oyunun hikaye modundan esinlenilmiş korsan boss’larla kapışacağız.

Kendine has bir karakter gelişimi olacağının da söylendiği Survival modu önümüzdeki ay içerisinde ücretsiz olarak Uncharted 4 oyuncularına sunulacak. Mod için yayınlanan fragmanı ve IGN’den gelen oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum