Universal Pictures, Yeni Bir Jurassic World Oyunu Hazırlığında

Jurassic World Aftermath

Universal Pictures'ın geçen gün Jurassic World Aftermath için marka ismi tescili başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Elbette ilk bakışta bunun bir film olduğunu düşünebilirsiniz ancak yapılan başvuru Bilgisayar & Yazılım Ürünleri kategorisinde olduğu için bunun yüzde yüz bir video oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Başvuru detaylarına baktığımızda 20 Nisan tarihinde başvurunun kayıtlara alındığını görüyoruz.

Oynadığımız son resmi Jurassic World oyunu 2018 tarihli Jurassic World Evolution'dı ve "kendi Jurassic World'ünüzü yaratın" sloganıyla çıkan oyun ticari açıdan da büyük başarı sağlamış ve 2 milyondan fazla satmayı başarmıştı.

Bazıları bu yeni oyunun daha önceden ismini duyduğumuz ama sonradan iptal edilen Jurassic World Survivor'la bağlantısı olduğunu düşünüyor. O oyun bir Left4Dead klonu olacaktı ve oyuncular bir araya gelerek dinozorlara karşı mücadele edecekti. Ancak bu fikir pek tutmamış olacak ki o oyunu göremedik. Zaten özellikle de 4v1 türünde oyunlarda bir doygunluk olduğunu söyleyebiliriz, Universal Pictures'ın bu işe gireceğini hiç sanmıyorum.

İsimdeki "Aftermath" kısmı bunun Evolution'ın devamı olabileceği fikrini uyandırıyor ama nasıl bir oyunla karşılaşacağımızı görmek için Universal Pictures'ın vereceği detayları beklemek durumundayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum