Until Dawn'ın Yıldızları Devam Oyununu İşaret Etmeye Başladı

Bu kadarı tesadüf olamaz

Supermassive'i radarımıza sokan slasher korku türündeki Until Dawn yayınlanalı 9 yıl oldu. Geçtiğimiz günlerde oyun yeniden tasarlanmış versiyonuyla PC oyuncularıyla da buluştu ama anlaşılan Supermassive'in bu markaya dair daha büyük planları var.

Oyunda Sam Giddings'i canlandıran Hayden Panettiere ve Dr. Hill'i canlandıran Peter Stormare nedense aynı gün içinde yeni bir oyuna gönderme yapmaya karar verdiler.

Panettiere katıldığı bir röportajda "seride daha ileriye gideceklerini" söylerken, Stormare ise Instagram'da paylaştığı görselde "remake ile Until Dawn devam oyunu onaylanmış mı oldu?" sorusunu sordu.

Bu ikisinin de çıkış sebebi Until Dawn Remake'e eklenen yeni gizli son aslında. Bu sona dair herhangi bir şey yazmayacağım, gereksiz spoiler vermeye gerek yok ama bu sonun devam oyunu için kapıyı araladığını söyleyebiliriz. Panettiere ve Stormare'in mesajları da bu kapıyı biraz daha açan tarzda işaretler.

Panettiere ise yeni bonus videoda "Until Dawn yıllardır ortalarda, sanırım insanlar bu oyunu çok seviyor. Bununla daha ileriye gidecek olmaları da buna talep olduğunu gösteriyor" şeklinde konuşmuş.

O zaman topun artık Sony tarafında olduğunu söyleyebiliriz. "Until Dawn 2 ne zaman?" sorusuna cevabı onlar verecek çünkü.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum