Unutulmaz Oyun Müzikleri: FIFA 98 – Blur Song 2

FIFA’da malzeme bol, birinden başlamak lazım:)

[ Haftalık Unutulmaz Oyun Müzikleri köşemizde hafızalarımızdan çıkmak bilmeyen, hepimizde derin izler ve tatlı anılar bırakan oyun müziklerini birlikte hatırlıyoruz. ]

FIFA serisi uzun süredir öyle ya da böyle oyuncuların gündeminde yer almayı başarıyor. Sonuçta futbol severler için iki oyun alternatifinden birisi. Haliyle her sene yeniden alınıp oynanıyor. Pek yenilenmeyen yönleriyle veya gittikçe can sıkmaya başlayan mikro ödemeleriyle son dönemlerde eleştirilse de aslında bu durumda pek bir değişiklik yok. Belki çok da eleştirilmeyen yönlerinden birisi ise müzikleri. Sonuçta pek çok kez kendimizi ritme kaptırdığımız parçalarla çıktı karşımıza. Bugün de onlardan birisiyle devam edelim istedim serimize:

Blur – Song 2

FIFA 98 müzik yönünden ortaya gayet başarılı bir iş koymuştu. Unutulmaz oyun müzikleri serimizde yer alabilecek güzel parçaları vardı. Bunlardan birisi de bizleri oyunun açılışında bizleri karşılayan Blur’un Song 2 adlı parçasıydı:

Üzerinden 20 yılı aşkın zaman geçmesine rağmen bugün halen dinledikçe açıp FIFA 98 oynayasım gelir. Sonuçta sadece bu parçayı dinlemek için bile oyunu tekrar tekrar açan bir neslin üyelerindeniz, değil mi :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum