Üzerinde Sekiz Yıldır Çalışılan Insomnia: The Ark Sonunda Geliyor

Sekiz yıllık bir çalışma.

Studio Mono'nun üzerinde yaklaşık olarak sekiz yıldır çalıştığı rol yapma oyunu Insomnia: The Ark bu ayın sonunda çıkıyor. Oyun 27 Eylül'de sadece Steam üzerinden satışa sunulacak.

60 saat üzerinde bir oynanış süresi sunacak olan Insomnia: The Ark'ta 12 adet değişik son bulunacak ve tabii ki bir rol yapma oyunundan bekleneceği üzere yapacağınız tüm tercihler hikayeye doğrudan etki edecek. Insomnia: The Ark'ın dünyası bana çok orijinal görünmedi nedense. Yapımcılar sanki oyunu hazırlarken, sevdiğimiz tüm oyunlardan bir tutam atmış gibi tencerenin içerisine. Çokça Fallout, biraz BioShock ve hatta azıcık da Deus Ex. Benim gözüme her şey son derece tanıdık göründü ama tabii ki bu iyi bir şey de olabilir, kötü de. Stüdyonun ise bu durumu saklamak gibi bir derdi kesinlikle yok. Zira Insomnia: The Ark için oldukça ilginç bir tanıtım videosu hazırlamışlar.

Pete Hines ''Fallout 76'yı Tek Başıma Oynuyorum'' Diyor

Evet, bu izledikleriniz tabii ki gerçek tepkileri değil oyun yapımcılarının. Yine de her biri birer efsane olan Brian Fargo, Chris Avellone ve Todd Howard gibi isimleri şaka yollu da olsa reklam malzemesi olarak kullanmaları bana kalırsa kendi ayakları üzerinde durması gereken yeni bir rol yapma oyununa yakışmamış. En azından Studio Mono'nun kendisine doğru esin kaynaklarını seçmiş olduğunu söyleyebiliriz. Umarım saydığımız bu isimlerin eserlerinin yanına koyulabilecek kalitede bir oyun çıkartıp hepimizi şaşırtır Studio Mono.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum