Valorant'ın Kapalı Betası Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Heyecan dorukta

Riot Games'in yeni FPS girişimini merak edenler için beklenen an geldi. Birkaç gündür pek çok davetliye özel olarak oynatılan Valorant, yakın zamanda kapalı beta sürecine giriş yapacak. Eğer bu betaya katılma hakkı kazanabilirseniz, oyunu ilk kez deneyimleme fırsatınız olacak.

7 Nisan'da başlayacak beta testleri için yapmanız gereken şey çok basit. İlk adımda Riot hesabınızı Twitch hesabınız ile bağlamanız gerekiyor. Ardından önümüzdeki hafta yapılacak Valorant yayınını bu hesap üzerinden izlemelisiniz. Böylece test aşamasına katılma şansı elde edebileceksiniz.

Beta süreci Avrupa, Kanada, Rusya, Türkiye ve ABD'yi kapsayacak. Riot, başka bölgelerin de yakın zamanda açılacağının müjdesini de verdi. Kapalı beta sürecinin ne kadar süreceği bilinmiyor fakat oyunun yaz aylarında gelecek olması, test aşamasının uzun süre ortalıkta kalmayacağının işareti gibi.

Önemli detaylardan biri de beta sürecindeki ilerlemelerinizin, oyun resmi çıkışını gerçekleştirdikten sonra sıfırlanacak olması. Öte yandan bu süre zarfında oyun içi para birimlerini satın alırsanız, Valorant'ın çıkışının ardından paralarınız ve yüzde 20'lik ek bir bonus hesabınıza tanımlanacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum