Valve'dan Bu Sefer Güzel Bir Haber Var - Matthew Scott Yuvaya Geri Döndü

Gerçi sadece VR oyunları için dönüş yapıyor gibi ama...

 Valve'dan son olarak Chet Faliszek ayrılmıştı. Şirkete yıllarını adamış bir yazarın ayrılması, hele ki bu şirket Valve olunca hepimizi üzmüştü. En azından Valve'dan yeni bir oyun bekleyen kitleyi üzmüştü diyelim.

Bu üzücü habere karşılık yıllarını Valve'a adamış ancak buradan 2013'te ayrılmış olan Matthew Scott, dört sene sonra yuvaya dönüş yaptı. Oyun geliştiricisi olarak dönüş yapan Scott, Valve'daki işine animasyoncu olarak başlamıştı. Valve macerasına 2005'te başlayan Scott, 8 yıllık tecrübenin ardından kendi yoluna gittiyse de VR projeleri geliştirmek için geri geldi. Valve'dan ayrı kaldığı sürede Oculus'ta da çalışan Matthew Scott, VR alanında oldukça tecrübeli.

Eh, Valve'ın da üç tane VR projesiüzerinde çalıştığını biliyoruz, Lord Gaben daha önce açıklamıştı bunu. Scott da hiç şüphesiz bu projelerde ter dökecek. 

Aslında kendisi şirkete şubat ayında dönmüş, ancak geri dönüşünün resmileşmesi, daha doğrusu ortamlara düşmesi bugünleri buldu diyelim. Valve için olmazsa olmaz ya da oyun dünyasının en önde gelen isimlerinden biri değil belki, ancak Valve kadrosuna bir oyun geliştiricisinin katılması bence iyi bir haber. En azından oyunlar üzerinde de çalıştıklarını hatırlatıyor bizlere. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum