Valve Yeni Projeler Üzerinde Çalışıyor!

Gabe Newell'dan önemli açıklamalar geldi

Valve'ın patronu ve oyun dünyasının lordu Gabe Newell, 1 News ile yaptığı yeni röportajda markanın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Valve'ın halihazırda "birkaç" proje üzerinde çalıştığını doğrulayan yönetici, bir politikacıyı andıran söylemleri ile de istemediği sorulardan sıyrılmayı başardı.

Konu Valve olunca haliyle akıllara ilk olarak Half-Life geliyor. Bildiğiniz üzere VR algımızı değiştirmeyi başaran Half-Life: Alyx, oldukça dikkat çekici bir son ile tamamlanmıştı. Newell, oyunun başarısına atıfta bulunarak gelen geri dönüşlerin, stüdyo içerisinde tek kişilik oyunlar geliştirmek adına tekrar heyecan yarattığını ifade ediyor.

Tabii ki şimdilik stüdyonun hangi "birkaç" oyun üzerinde çalıştığını bilmiyoruz. Her zaman olduğu gibi Newell da bu sorulardan bir şekilde kaçmayı başarmış. Bu yeteneğinin farkında olan yönetici de verdiği röportajda yıllardır bu tip sorulardan ustaca kaçabildiğinin altını çizerek, "gazetecileri yıldırma taktiğinin" her zaman işe yaradığını söylüyor.

Röportajın dikkat çeken kısımlarından biri de "Citadel" kod isimli yeni Half-Life oyunu oldu. Newell'a bu kod ismi soran meslektaşlarımız, yine istedikleri cevabı alamamış. Valve'ın patronu Citadel ismini duymadığını, firma içerisinde kod adların sürekli değiştiğini ifade etmiş.

Bakalım 2021 yılında Valve'ın bizlere ne gibi sürprizleri olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum