Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, 2021'in İlk Yarısına Yetişmeyecek

Artık çıksa da olur, çıkmasa da

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ilk duyurulduğunda ne çok heyecanlandığımızı hatırlıyorum da... Sonrasında oyun etrafında gerçekleşen olaylar, art arda gelen ertelemeler falan derken oyuna dair umutlar da, beklentiler de git gide azalmaya başladı. Halbuki oyunun başında Bloodlines'ın baş tasarımcısı ve senaristi Brian Mitsoda'nın olduğunu öğrenmek bile heyecan sebebiydi. 2020 yılı içinde çıkmasını beklediğimiz oyunun klanları tanıtılırken hangileri gelecek diye geri sayım bile yaptık. 

Şimdiye Bloodlines 2 deyince benim aklıma kaos geliyor açıkçası. Paradox Interactive, Ağustos ayında oyunun 2021'e ertelendiğini duyurmuştu. Paradox CEO'su Ebba Ljungerud şimdiyse yeni bir açıklama yaptı ve "oyunun yılın ilk yarısında çıkacağını sanmıyorum, göreceğiz" dedi. En üst isim bile oyunun çıkışından umutsuzken, bize de ilk altı ay içinde Bloodlines 2'yi beklememek düşüyor haliyle.

Oyunun yayınlanan videolarında bile önemli performans sorunları vardı, animasyonların ve görsellerin üzerinde daha çok çalışılması gerektiği de belliydi. Sonrasında oyunun baş yazarı Brian Mitsoda ve kreatif direktörü Ka'ai Cluney'in kovulması, hikaye tasarımcısı Cara Ellison'ın projeden ayrılması falan derken geliştirme süreci ciddi yara almış olmalı.

Umarım beklettiğine değer diyeceğim ama, artık pek de umutlu değilim açıkçası.

YORUMLAR
sSnake
7 Aralık 2020 13:51

Paradox anca Battle Royale ile uğraşıyor tabi yetişmez.

Parolamı Unuttum