Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den 20 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

İşte bunlar hep E3 bereketi

E3 2019 öncesindeki konferanslarda yeni oyunlar ve yeni fragmanlar izledik, sonrasındaysa bizim yalnızca bir kısmını gördüğümüz oyunların bazıları kapalı kapılar ardında basına gösterilmeye başlandı, bazılarının demolar oynatıldı, bazılarıysa herkese açık olarak gösterilecek.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 de oynanışı en çok merak edilen oyunların başında geliyordu ve şu an için elimizde yaklaşık 20 dakikalık bir oynanış videosu var.

IGN'nin özel olarak yayınladığı video sayesinde oyundaki diyalog sistemini, çeşitli mekanikleri ve fazlasını görüyoruz. Oyunun grafikleri gerçekten de iyi görünüyor, bunu belirtmem lazım. Ancak oyunu oynayan arkadaş pek de yetenekli değil gibi, zaten videonun yorumlarında da bolca bu konuya değinilmiş :)

Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

YORUMLAR
otorobot
12 Haziran 2019 21:24

Videoda önce binaya tırmanıyor koşarak, sonra bide üstünden aşağı atlıyor Masquerade Area'da. Hani insan rolü yapıyorduk? 6:30 dan itibaren görebilirsiniz

sSnake
12 Haziran 2019 19:21

Haha daha videonun başında radyodan Brian Mitsoda'nın seslendirmesiyle haber anonsu duymak.

sSnake
sSnake
12 Haziran 2019 19:41

Hangi akla hizmet FPS diye direttiğiniz bir oyunun daha Pre-Alpha oynanış videosu sunumunda gamepad kullanırsınız. Bu noktada oynayan kişiden önce gamepad seçimi eleştirilmeli.

megavolkan
sSnake
12 Haziran 2019 20:34

Hem gamepadli, hem beceriksiz, hem kel, hem fodul :D


Kaan
12 Haziran 2019 18:03

1:14'de "vampir olmak yaşlanmayı alır ama kötü dans baki kalır" atasözümüzün fiili karşılığını görüyoruz. :)

yusufulas
12 Haziran 2019 17:58

Oyun Pre Alpha Build anladıkta Oynayan niye Pre Alpha onu anlamadım. Bir çok eksiklik mevcut gerçekten oyunda ama çıkışa kadar çoğu düzeltilip cilalanır diye düşünüyorum. Daha çok erken hayal kırıklığı için bence. :)

yeknesak
12 Haziran 2019 17:38

Oynayan arkadaşın acelesi varmış herhalde, yangından mal kaçırır gibi kamerayı çevirmeden merdiven tırmanıyor. Oyunda hikaye, müzik benzeri şeylerden önce oynanışa önem veren biri olarak 2019 yılında vr ile karakterin oynattığı parmağa kadar etkileşimde olduğumuz bir dönemde tuşa bas animasyon girsin durumu çok yetersiz geldi bana. Oynayışın epey bi cilalanması gerekiyor.

Kemal Karslı
12 Haziran 2019 17:27

Bir önce ki haberde zaten bu yüz animasyonlarında ki olmamışlıktan bahsetmiştim. Bu uzun video da dikkatimi çeken olumsuzluklar ise RDR 2 ve gelecek olan Cyberpunk'ta ki gördüğümüz serbest dialog sisteminden sonra, sabit kamera açılı ve konuşmak için illa odaklanma gereken karakterler çok olmamış. Videonun bir kısmında kapının arkasında ki npc ile konuşucam diye adamı tutturmaya çalışıp ''x''e basıcağına karşısına geldiği gibi dialog penceresi açılsa güzel olurdu. Bir de videonun sonunda ki mekanlar arası loading olayı da iyi olmamış aynı Fallout gibi birde uzun sürdü ki videoyu böyle editlenmeden izlemek oyunun ne halde olduğunu iyi göstermiş. Paradox çok büyük bir stüdyo değil biliyorum ama CDPR'da öyle değildi bence 2020 yılında bir oyun çıkarıp ses getirmek ve firma olarak büyümek istiyorlarsa bence daha tamam ve gelişmiş bir iş çıkarmaları lazım. Yoksa serinin hayranlarına fan servis niteliğinde iş olur ki istemem öyle olsun. Umarım çok daha başarılı bir noktaya taşırlar bu işi. Daha çıkmasına da çok varken.

darkrockv7
Kemal Karslı
12 Haziran 2019 17:40

Tam oyun parası istemeleri de cabası.


megavolkan
12 Haziran 2019 16:26

Ama çok kütük olmuş beee :( Umarım pre-alpha olduğu içindir. O nasıl dövüş sistemi öyle? İlk oyunda da dövüş sistemi çok iyi değildi ama ne biliym bundan iyiydi zamanına göre. Bir de ilk oyundaki nosferatu nerdeee bu kurbağa surat nerdee :D Umarım dövüş sistemi ve karakter animasyonlarını iyice cilalayana kadar oyunu çıkarmazlar.

Armorsuit
12 Haziran 2019 16:22

O kadar fazla Dishonored a benziyor ki ... yani kötü bir şey değil tabiki de ama ne biliyim biraz farklı yapsalarmış. en azından yine melee silah aldığımızda elimize 3. kamera açısına geçseymişiz. (Tam izlemedim üşendim belki vardır :)Hayırlısı ile gelsinde :)

Parolamı Unuttum