Vampire: The Masquerade – Coteries of New York Resmi Olarak Duyuruldu

Nurtopu gibi bir Vampire'imiz daha oldu

Daha önce ismini duymadığımız bir stüdyo olan Draw Distance, Vampire: The Masquerade - Coteries of New York isimli yeni bir Vampire: The Masquerade oyunu duyurdu.

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, Camarilla ile Anarch arasındaki çatışmayı konu alıyor ve New York City'de geçiyor.

Oyunun tanıtım metnine göre tek kişilik, benzersiz bir hikaye anlatımı deneyimi sunacak oyun Vampire: The Masquerade 5th Edition'a dayanacak.


Oyunun Steam sayfası da çoktan açılmış durumda ve görsellerden ve açıklamalardan anladığımız kadarıyla Telltale benzeri seçim-sonuç ilişkisine odaklanacak, muhtemelen görsel roman tadında bir oyun olacak gibi duruyor.

Oyunun açıklama metinlerinde dikkat çeken bir diğer kısım ise Türkçe desteğine sahip olacak olması.

Aşağıda oyunun fragmanını izleyebilir, şuradan da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, bu yılın son çeyreğinde çıkacak.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
5 Haziran 2019 17:24

Ne yani bu da Steam için bir teselli mi? :)

piri
Ghost AssassiN
6 Haziran 2019 12:14

yaşarken değil ölünce bağışlaman lazım beynini.

Ghost AssassiN
piri
7 Haziran 2019 02:19

Ben de kendi kendime diyordum ki bu şakaya kimse gelip Steam fanlığı yapmıyorsa bu ülke gelişmenin eşiğindedir.Ama gel gör ki bunun bir espiri ya da şaka olduğunu anlamayacak beyinler de varmış.Neyse arada çürükler de olur diyip geçiyorum.


Parolamı Unuttum