Vampyr'in Geliştiricisi Dontnod, Açıklanmamış İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Türlerini tahmin etmek mümkün değil

Aslında başlığı daha uzun tutabilsem "Vampyr, Life is Strange ve Remember Me'nin geliştiricisi Dontnod Entertainment" derdim, çünkü kimileri için Vampyr'le, kimileri için Life is Strange'le, belki de az miktarda kişi içinse Remember Me ile özdeşleşmiş bir stüdyo Dontnod.

Dontnod Entertainment'ın şu an iki oyun üzerinde çalıştığını zaten biliyorduk, bunlar Life is Strange 2 ve Twin Mirror. Life is Strange 2'den şimdiye kadar iki bölüm yayınlandı, oyunun 3. bölümü olan Wastelands 9 Mayıs'ta, 4. bölüm 22 Ağustos'ta ve 5. bölüm de 3 Aralık'ta yayınlanacak ve oyun sonlanacak. Twin Mirror ise Dontnod'ın yine bir süredir üzerinde çalıştığı bir psikolojik gerilim oyunu. Onun da fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Dontnod'ın paylaştığı satış ve gelir rakamları bülteninde dikkat çekici bir nokta vardı, o da stüdyonun halihazırda bildiğimiz bu iki oyuna ek olarak henüz açıklamadıkları iki yeni oyun üzerinde daha çalışıyor olduğu. Dontnod oyun türü bakımından tek bir türe saplanıp kalmayan stüdyolardan, dolayısıyla bu iki yeni oyunun nasıl bir şeyler olacağına dair tahmin yürütmek zor. Yine de en az birinin Life is Strange gibi bölümlü bir oyun olacağını düşünüyorum.

Dontnod oyun sayısını arttırmak için yatırımlara hız vereceğini de açıklamış, bakalım önümüzdeki dönemlerde isimlerini daha da iyi oyunlarla duyurabilecekler mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum