Veri Madencileri, Avengers’a Eklenecek Karakterlere Dair Yeni İpuçları Buldu

Bakalım bu sefer neler bulunmuş

Marvel’s Avengers, bir miktar sıkıntılı bir çıkış yaptı dersek herhalde yanlış olmaz. Zaten oyun servisi şeklinde planlanan oyunlarda artık bu alışıldık bir hal aldı; önce oyunu çıkartıp sonrasında hataları gideriyor, yeni içerikler ekliyorlar. Bu örneklerden bazıları başarılı olurken, bazıları beklediği ilgiyi çekemiyor.

Marvel’s Avengers'ta önümüzdeki dönemde geleceği açıklanan içerikler olduğu kadar henüz açıklanmamış içerikler olduğunu da tahmin edebiliyoruz. Ancak, veri madencileri tahmin meselesini bir adım öteye taşımaya, yeni içerikler hakkında ipuçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Son güncellemede buldukları bazı ipuçları da oyuna önümüzdeki dönemde eklenebilecek karakterlere işaret ediyor.

> Marvel's Avengers Oyununda Kimleri Dövüyoruz?

İddiaların kaynağı güncelleme dosyaları arasında bulunan bazı ikonlar (aslında sadece ikonlar değil, farklı ekran görüntüleri mevcut, Twitter üzerinden paylaşılan mesajlara şuradan ulaşabilirsiniz). Bu ikonlar arasında henüz oyunda bulunmayan Black Panther ve War Machine ikonları da bulunuyor. Black Panther’in ek paket ile geleceği resmen onaylanmasa da büyük oranda kesinleştiğini söylemek mümkün. Ancak War Machine ilk defa gündeme geliyor. Bu arada oyunun resmi olarak duyurulan ek karakteri Hawkeye için bir ikon bulunmazken, Inhumans ikonu olduğu görülüyor. Ayrıca oyundaki fraksiyonlar ile ilgili ikonlar da var.

> Marvel's Avengers - Kahramanların Özel Hareketleri

Bunları doğrudan oyunda yer alacak içerikler olarak değerlendirmek uygun olmaz. Bu tür bilgiler kimi zaman doğru çıkarken, kimi zaman bahsi geçen isimleri oyunlarda yer almadığını da gördük. Dolayısıyla temkinli yaklaşmakta fayda var.

Oyuna eklenecek yeni karakterler kadar hikaye içerikleri de merak konusu. Bu konuda aydınlanmak için önümüzdeki dönemde Square Enix ve Crystal Dynamics’ten gelecek duyuruları bekleyeceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum