Visceral'ın Star Wars Oyununda Suç Ortağımız Olabilir ve Bu Harika Bir Şey

Suç ortağı mı? Lütfen akıllı bir NPC olsun.

 Electronic Arts'ın alt stüdyolarından Visceral Games'in geliştirdiği Star Wars oyunu hakkında hala pek bir şey bilmiyoruz. Bu aslında hem iyi hem de kötü bir durum. Öncelikle işin içinde EA Games var. EA'in bir standartı olduğunu söylemek de güç. Bir bakıyorsunuz efsanevi bir yapım sunuyorlar, bir daha bakıyorsunuz buna kim, nasıl onay verdi diyorsunuz.

Konu Star Wars olunca da bu oyunun otomatikman hitap ettiği kocaman bir kitle olacak haliyle ve hayal gücümüz de ister istemez çılgınlar gibi çalışıyor. Makingstawrwars.net tarafından ortaya atılan bir dedikoduya göre oyunda sıradan bir suçluyu oynayacağız. Kahramanımız içerisinde iyilik tohumları olan ve ahlak koduna sahip bir kişi ve hikaye boyunca suçludan kahramana dönüşüyor. Ana karakterimizin adı da Dodger olacak muhtemelen ve son çıkan dedikodulara göre bir de suç ortağımız olacak. Hatta planlara göre Dodger'ın suç ortağı olan kadın karakter o kadar önemli ki devam oyununda da onun hikayesini oynayacağız.

> Visceral'ın Star Wars'u İle İlgili Hikaye Detayları Sızdı!

Robie Mattox isimli bu karakter otuzlarının başında ve tabancalarını çok iyi kullanabiliyor. Wandering Star isimli bir suçlu ailesine genç yaşta katılıyor ve droidleri de pek sevmiyor. Yine aynı kaynaktan çıkan dedikodulara göre "The Grinder" ve "Parks and Recreation" adlı dizilerden tanıdığımız Natalie Morales tarafından canlandırılacak.

Suç ortağımız Mattox, eğer Project Ragtag adıyla da bilinen bu yeni Star Wars oyunu başarılı olursa kendi oyununa sahip olacak. 

Tabii bunların hepsinin en nihayetinde birer söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var. Visceral'ın Star Wars oyununun 2018'de oyuncularla buluşması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum