Vision and the Scarlet Witch 2019'da Yayımlanacak

Disney+'ın şeytani planları gün yüzüne çıkıyor...

Disney'in aşırı yaratıcı bir isme sahip olan yayın servisi Disney+ için gelecek projeler kesinleşmeye başlıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Loki ve Scarlet Witch projelerinden Loki kesinleşmişti. Son gelen haberlere göre Scarlet Witch de kendi dizisine kavuşuyor.

Disney, şeytani planlarla Netflix'in elindeki dizileri bir bir toplarken, kendi projelerine de ağırlık vermeye başlamış gözüküyor. Star Wars dizileri, Loki ve şimdi de Scarlet Witch ile birlikte 2019-2020 yıllarında Netflix'in tahtına göz dikmiş gibi gözüküyor. Elizabeth Olsen'in canlandırdığı Wanda Maximoff karakteriyle Paul Betanny'nin canlandırdığı Vision karakterinin bir arada olacağı bu yeni dizi projesi için en azından Avengers 4'ün sonrasına kadar bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Avengers 4, 3 Mayıs 2019'da vizyona girecek.

Deadline'ın haberine göre Scarlet Witch dizisinin ismi, ve senaryosu işin içine Vision'ın da girmesiyle birlikte değişmiş. Hatta dizinin filmlerden sonraki dönemde geçmesi bekleniyor. Fakat Infinity War'ın sonundaki o hazin Vision sahnesinin ardından neler olacağı henüz belli değil. Yine de Vision'ın bir android olduğunu unutmamak lazım, kendisi bir şekilde tamir edilebilir. Fakat kırılan kalpler nasıl tamir edilecek? Onu da diziyi izleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum