VR Korku Oyunu The Persistence'ın Normal Versiyonu Yolda

PC ve konsollar için

Firesprite Games, daha önce VR için yayınlanmış olan başarılı bilimkurgu korku oyunu The Persistence'ın normal versiyonunun bu yaz PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacağını duyurdu. The Persistence, rogue-like tasarım mekaniklerini kullanarak hayatta kalmaya dayalı korku türüne yeni bir soluk getirmeyi hedeflemişti ve aldığı puanlara baktığımızda da bunu başardığını söylemek mümkün.

Özellikle de uzayda geçen korku oyunlarını (Dead Space gibi) seviyorsanız, The Persistence tam size göre bir oyun olabilir. 2521 yılında geçen oyunda kendimizi derin uzayda sürüklenen bir koloni gemisinde buluyoruz ve bu gemi tahmin edebileceğiniz üzere birbirinden korkunç yaratıklar ve hilkat garibeleriyle dolu durumda :) Amacımız da bu gemide hayatta kalmak ve gemiyi Dünya'ya geri getirebilmek.

Orijinal VR oyuna düz ekran desteği getiren bu versiyonda ortamlar da daha geliştirilmiş ve post-processing efektleriyle grafiklerin kalitesi de arttırılmış. Oyunda yeni arayüz ve kontroller bulunacak.

Oyunun fragmanını da oldukça beğeneceğinizi düşünüyorum:

YORUMLAR
Ghost AssassiN
10 Mart 2020 15:38

Beni sadece rogue-like olması korkutuyor! :)

Parolamı Unuttum