WandaVision'ın Son Televizyon Reklamı Yeni Dönemi Başlatıyor

Dördüncü Aşama için kemerleri bağlayın

İlk Marvel Sinematik Evreni dizisi WandaVision çok yakınıda yayın hayatına başlayacak. Ayrıca Black Widow filminin ertelenmesiyle birlikte MCU'nun dördüncü aşamasını da WandaVision başlatacak. Tam da bu sebepten diziden yayınlanan son televizyon reklamı "yeni dönem" etiketiyle hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Tüm gerçekliğin ve zaman algısının yıkılacağı diziden yayınlanan her video beklentileri yükseltiyor. 

Marvel Stüdyolarının büyük patronu Kevin Feige geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Yayın servisleri yüzde yüz olarak izlediğimiz şeylerin geleceği olacak ve umuyorum ki insanlar bizim uzun soluklu hikayelerimizi izlemek isteyecekler. WandaVision gibi işleri sinema filmlerinde göremezsiniz. Bu yüzden yayın servisleri var, sinemada göremeyeceğiniz şeyleri görmek için. Ayrıca en sonunda her şey yayın servisine geçecek." diyerek HBO Max/Warner Bros kararına da bir bakıma destek verdi.

Acaba bu açıklama Black Widow'un da o beklenen Disney+ geçişini işaret ediyor olabilir mi? Bekleyip göreceğiz. Şimdilik önümüzde 15 Ocak'ta başlayacak olan WandaVision ile birlikte yepyeni bir MCU dönemi var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum