Warcraft'ın Eski Kreatif Direktörü Chris Metzen, Görevine Geri Döndü

Tilki ve kürkçü dükkanı

World of Warcraft'ın kreatif direktörü Chris Metzen, stüdyoda geçirdiği 23 yılın ardından 2016 yılında Blizzard'dan ayrıldığını açıklamıştı. Kendisi Diablo, Starcraft, Warcraft, Overwatch'un yanı sıra World of Warcraft'ın ana hikayelerinin arkasındaki en önemli isimlerden biriydi. O dönem ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için emekli olduğunu açıklayan Metzen, geçen sene sonunda kreatif danışman olarak Warcraft Liderlik Ekibine katılmıştı.

Aradan geçen 9 ayın ardından ise Metzen bir kez daha eski görevine döndü ve artık o World of Warcraft'ın yeni kreatif direktörü!

"Chris Metzen'in Warcraft evreninin Kreatif Direktörü olarak tam zamanlı çalışmaya geri döndüğünü açıklamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şu anda asıl odağı World of Warcraft liderlerimizi yeni nesil maceralar yaratmalarında desteklemek olacak. Chris, Warcraft evreninin temellerini atan en önemli isimlerden biriydi, geleceği şekillendirmek için ekiplerimize geri dönmesi heyecan verici. O ve ekibi neler üzerinde çalıştığımızı BlizzCon'da paylaşacak. Orada görüşürüz!" diyor Blizzard.

Chris Metzen de yayınladığı mesajında şöyle dedi:

"Yeniden Warcraft üzerinde çalışmak harika bir şey. Eve dönmüş hissediyorum. Şu an geliştirmekte olduğumuz hikayeler, dünyanın önümüzdeki yıllarda nasıl şekilleneceği... Ne yöne gittiğimizi paylaşmak için sabırsızlanıyorum."

World of Warcraft'la ilgili gelecek haberlerini BlizzCon'da alacağız ama Metzen'in ekibe dönmesi eski ve yeni World of Warcraft oyuncularını şimdiden heyecanlandırmış durumda.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum