Warframe'e Açık Dünya Geliyor!

Devasa güncelleme yolda

Warframe'e bu yılın ilerleyen zamanlarında bir açık dünya alanı eklenecek. Böylece, çok oyunculu TPS olarak bildiğimiz oyun, artık bir MMORPG gibi olacak.

Landscapes olarak adlandırılan yeni alanlar oyunun TennoCon etkinliğinde gösterildi. Landscapes, bu sene çıkacak olan Plains of Eidolon genişlemesiyle birlikte oyuna eklenecek.

Warframe, normalde seviyelerden oluşan bir oyun; özel olarak yapılmış bir çevre ve gece gündüz döngüsü olan Landscapes, oyuncuların görev alabilecekleri NPC'lerle dolu Cetus isimli bir kasaba içeriyor.

Özel olarak yapılmış çevreden oluşan Landscapes oyuncuları, görev almalarını sağlayan NPC'lerle buluşabilecekleri, gündüz-gece döngüsü olan Cetus isimli bir kasabaya koyacak.

Gündüz-gece döngüsü, 2013'te çıkan Warframe'in oynanışına farklı bir yapı kazandıracak. Gün boyunca Grineer klonlarıyla mücadele ederken, artık geceleri, yenmek için takım çalışması gerektiren düşmanlara karşı savaşmak için Eidolon'a gideceksiniz. Plains of Eidolon 50 oyuncuya kadar destek verecek.

Genişletmenin henüz belirli bir çıkış tarihi yok. Plains of Eidolon'un 17 dakikalık oynanış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum