Wargaming ile Ortaklık Kuran Splash Damage'da Yeni Pozisyonlar Açıldı

Wargaming evrenine özel çok oyunculu oyunlar geliyor

World of Tanks ve diğer World of... oyunlarının yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming, Brink ve Dirty Bomb'un geliştiricisi Splash Damage ile Wargaming evreninde geçecek yeni oyunlar geliştirmek için anlaşma imzaladı.

Wargaming, yapılan açıklamada, birlikteliği ilan ederken İngiltere stüdyosunun "geniş çok oyunculu uzmanlık" olayından bahsetti. İki şirket, Wargaming'in portföyünü "yeni oyun deneyimleri" ile zenginleştirmek için birlikte çalışacaklar.

Wargaming CEO'su Victor Kislyi, Splash Damage'ın iş ahlakına özel bir ilgi göstererek,"Gerçekten unutulmaz oyunlar yaratmak için inanılmaz derecede sıkı çalışıyorlar, her şey saat gibi çalışıncaya kadar durmayacaklar," dedi.

Wargaming evreninde oyun geliştirecekleri için heyecanlı olan Splash Damage'ın CEO'su Paul Wedgwood da anlaşmaya bir hayli heyecanlı yaklaşıyor. Wargaming evreninde yer alacak projeler üzerindeki bir işbirliğinin açıklanmasından başka, Splash Damage'ın üzerinde çalışacağı şey hakkında bazı ayrıntılar da açığa çıktı. Bu anlaşmanın ardından, Splash Damage Londra'daki stüdyoları için aktif olarak eleman arayışına girdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum