Warhammer 40,000: Dawn of War IV ile buluşmamıza 1 ay kadar bir zaman kaldı derken erteleme haberi geldi.
Oyunun Steam sayfasında yapılan paylaşımda "Warhammer 40,000: Dawn of War IV’ün çıkışı hakkında paylaşmamız gereken önemli bir güncellememiz var. Oyunun çıkış tarihini 3 Aralık tarihine erteleme kararı aldık" denilerek ilan edildi bu erteleme kararı. Duyuruya eşlik eden videoda da detaylar paylaşılıyor.
Oyunun yönetmeni Jan Tyson, normal şartlarda Warhammer 40,000: Dawn of War IV'ün Eylül ayında çıkmasının planlandığını, oyuncular gibi kendilerinin de bu tarihi beklediklerini, fakat erteleme kararının doğru bir karar olduğunu belirtiyor, bu bekleyişe değeceğini söylüyor.
Tyson, şu ana kadar aldıkları tepkilerin çok iyi olduğunu, birçok oyuncunun fragmanları izlediğini, binlercesinin testlere katıldığını ve görüşlerini paylaştıklarını, kendilerinin de bu geri bildirimleri dikkate alarak oyunu şekillendirmeye devam ettiklerini ve şu ana kadar ulaştıkları noktadan çok memnun olduklarını ifade ediyor.
Geri bildirimlerden hareketle doğru yolda ilerlediklerinden ve Dawn of War ruhunu yansıtan bir oyun geliştirdiklerinden emin olduklarını da ekledikten sonra "O zaman niye oyunu erteleme kararı aldık?" diyor ve gerekçelerini oyuncuların görüşlerini almak, bunları oyuna aktarmak, hataları düzeltmek, performansı optimize etmek ve oyunu cilalamak şeklinde sıralıyor, bunun için ek birkaç haftaya ihtiyaç duyduklarını söylüyor.
İlk günden itibaren oyuncuların beklentilerini karşılayacak bir deneyim sunmak istediklerini ifade ediyor, önümüzdeki dönemde daha çok fragman ve daha çok oynanış videosu paylaşılacağını da ekliyor. Son olarak da oyunun ilk yılına dair yol haritasının güncellenmiş halini paylaşıp oyun severlere desteklerinden ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ederek noktalıyor videoyu.
Sonuç olarak yıl sonuna kaldı Warhammer 40,000: Dawn of War IV ile buluşmamız. Yeni çıkış tarihini takvimlerimize not ettik, bekliyoruz.
















