Warner Bros'un Gözü Attack On Titan'da

Warner Bros gözünü 'Devlere' kestirdi

 Warner Bros, son yılların en popüler mange/animelerinden biri olan Attack On Titan'a göz koydu. Dev yapım şirketi, serinin film haklarını elde etmek için görüşmelere başladı.

Deadline'da yayımlanan bir makaleye göre stüdyo, Attack On Titan'ın(Titana Saldırı) film haklarını satın alarak yeni bir alana açılmak istiyor. 'Dev' yapımın başına ise Harry Potter serisi ve Fantastik Canavarlar filmlerinin yapımcılığını üstlenen David Heyman'ı geçirmeyi planlıyorlar. Attack on Titan'ın halihazırda yapılmış iki live-action filmi var ve ikisi de birbirinden kötü. Haliyle bu kötü örnekler Warner Bros'un elini güçlendiriyor. 

Attack on Titan'ın konusunu bilmiyorsanız hemen anlatalım. Dünyamız insan yiyen, acımasız Titanlar tarafından ele geçirilmiş durumda ve insanlığın nüfusu üç büyük duvarın arkasına saklanmış bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyor. Animenin harika çizimleri ve aksiyon dolu muhteşem sahnelerinin yanı sıra arka planda dönen politik oyunlar da bir hayli ilgi çekici. 

2009'da başlayan manganın(çizgi roman) anime(çizgi film) versiyonu ise 2013'te piyasaya sunulmuştu. Dizinin ikinci sezonu ise Nisan 2017'de izleyiciler ile buluşacak. İkinci sezonun fragmanıda aralık ayında hayranların beğenisine sunulmuştu.

Serinin aynı zamanda Steam üzerinden satın alabileceğiniz bir oyunu da bulunuyor. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum