Warner Bros. Beklenmedik Bir Şekilde Swamp Thing'in Yapımını Durdurdu

Her şey iyi giderken?!

DC'nin yeni yayın servisi DC Universe için işler çok güzel ilerliyordu. Titans'ın ardından gelen Doom Patrol dizisi, özgün içerik olarak DC hayranlarını oldukça mutlu etmeye başlamıştı. Hatta duyurulan Swamp Thing dizisi de çok güzel gözüküyordu. Dizinin R-Rated olacak olması, karanlık atmosferi, yayınlanan görüntülerle birlikte büyük umut uyandırıyordu. Fakat beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve Warner Bros. dizinin yapımını durdurdu.

Gelen haberlere göre dizinin 10 bölümü çekilmiş. 13 bölüm olması planlanan dizinin çekimlerinin bitmesine sadece üç bölüm kalmışken böyle bir karar alınması oldukça ilginç. 31 Mayıs'ta yayın hayatına başlaması beklenen Swamp Thing'in çekimleri 10 bölümün ardından tamamlandı, hatta ekipten gelen haberlere göre senaristlere 10 bölüm için bir final yazılması talimatı geldi. İlginçlikler bununla da bitmiyor, an itibariyle Swamp Thing dizisinin nerede yayınlanacağı hatta yayınlanacağı bile belli değil. Tabii ki 10 bölüm olarak DC Universe üzerinden yayın hayatına başlayabilir ama şu an için bu durum kesin değil.

Yapımcıların elinde 10 bölümlük bir dizi var, dizinin talep edildiği gibi yapıldı mı? Yoksa final hazırlıkları son 3 bölüme mi bırakıldı bilemiyoruz. Serinin yıldızı Virginia Madsen geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından "Mutsuz olmanın da ötesindeyim, korkunç bir karar. Hayatları boyunca 'bataklığa' adım atmamış insanlar tarafından dizimiz iptal edildi." şeklinde bir gönderi paylaştı fakat daha sonra bu gönderiyi sildi. Yaklaşık 1 ay sonra yayınlanmaya başlaması beklenen bir dizi için kısa sürede gelen oldukça ilginç haberler. Bakalım Swamp Thing'in geleceği nasıl şekillenecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum