Warner Bros, Hogwarts Legacy’nin Çıkış Performansından Gayet Memnun

Şu ana kadar 267 milyon saatten fazla oynanmış

Filmlerden veyahut kitaplardan tanıdık bir sima olmasa da nihayetinde yine bir Hogwarts sakininin kontrolünü ele aldığımız Hogwarts Legacy, yıllar süren bekleyişin ardından 10 Şubat’ta oyun severlerle buluşmuş bulunuyor. Geride kalan 2 haftalık sürede hiç de fena bir performans sergilemediğini söyleyebiliriz.

Zaten çıkış öncesindeki satış performansı da çıkışından sonraki dönemde gösterdiği performans da böyle bir duruma işaret ediyordu. Steam'de haftalar boyunca en çok satan oyunlar listesinin üst sıralarında yer almıştı. GamesIndustry.biz patronu Chris Dring de; Hogwarts Legacy’nin ilk hafta dijital satış miktarının geçtiğimiz yılın ses getiren oyunu Elden Ring’in ilk hafta satışlarını %50 aştığını belirtmişti. Bu da, (FIFA ve Call of Duty serileri değerlendirme dışı bırakıldığında) 2018’de çıkış yapan Red Dead Redemption 2’den beri en iyi çıkış performansı olarak değerlendiriliyor.

> Hogwarts Legacy - İnceleme

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, Variety ile gerçekleştirdiği röportajda, oyunun çıkış performansından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Şu ana kadar oyunun toplamda 267 milyon saatten fazla oynandığını göz önünde bulundurulduğunda, ne kadar popüler olduğu bir kez daha teyit edilmiş oluyor. Haddad; "Oyunun çıkış performansından çok memnunuz ve diğer platformdaki çıkışı için de parlak bir gelecek görüyoruz" diyor.

Oyunun PS4 ve Xbox One versiyonları 4 Nisan’da, Nintendo Switch versiyonu da 25 Temmuz’da çıkış yapacak. Haddad'ın da dediği gibi bu platformlarda da parlak bir çıkış yapabilecek mi bakalım. Ne dersiniz, bu yılın en çok satan oyunlar listesinde ilk sıraları zorlayabilir mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum