Wasteland 3'ün 2020 Yılının Bahar Aylarında Geleceği Açıklandı

Soğuk, kemiklerimize işleyecek

inXile Entertainment ve Deep Silver’ın güçlerini birleştirerek üreteceği Wasteland 3, 2020’nin bahar aylarında Windows, Mac ve Linux üzerinde çıkış yapacak. Post-apokaliptik türün ilk temsilcilerinden olan efsanevi oyunda, Desert Ranger görevini tekrar üstlenerek yıkılan medeniyeti yeniden kurmaya çalışacağız.

Amerika’nın Colorado eyaletindeki korkunç sıcağı geride bırakacak olan Wasteland 3, Ranger’ları bu kez daha soğuk bir iklim ile karşılayacak. Şehir sakinlerini soğuktan korumak, Wasteland'i vahşi hayvan saldırıları ve düşmanlardan arındırmak kadar önemli olacak.


Taktik sıra tabanlı dövüş sistemini kullanmaya devam edecek olan Wasteland 3, yeni değişiklikler ile birlikte geliyor. Oyun, dinamik diyalog ağacı sayesinde Colorado sakinlerinin ilginç ve bir o kadar çılgın kişiliklerini ön plana çıkaracak. Bununla birlikte oyunu çevrimiçi co-op oynama fırsatımız da olacak.

inXile CEO’su Brian Fargo: “Wasteland 3 inXile ve benim için önemli bir proje. 1988 yapımı ilk Wasteland’in yapımcısı bendim. İkinci oyun ise tarihin en başarılı kitlesel fonlama projelerinden biri olmuştu. Deep Silver ve Microsoft sayesinde Wasteland hayranlarını tatmin edecek bir oyun üreteceğiz.”

Tabi burada ismi geçen firmalardan birinin Deep Silver olduğunun altını çizmekte fayda var. Yani oyun –en azından kısa bir süreliğine- sadece Epic Store’a özel olarak çıkış yapabilir. Yine de şimdiden bu konu hakkında yorum yapmak oldukça zor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...

YORUMLAR
Aztek
13 Haziran 2019 18:54

2'yi ortaları gibi mide bulandırıcı kamerası yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım. Hayatımda o kadar aptal bir kamera açısı görmedim doğrusu.

Parolamı Unuttum