Wasteland 3'ün Kapalı Betası Yarın Başlıyor

Kıyamet simülasyonu

Wasteland 3'ün normalde Mart ayı içerisinde yayınlanması planlanıyordu ama bildiğiniz gibi o da erteleme gören oyunlardan biri oldu ve çıkışı 19 Mayıs tarihine ertelendi.

inXile Entertainment'ın cidden merakla beklediğimiz bu yeni rol yapma oyunu, bu ay içerisinde kapalı beta sürecine girecek. Ancak adı üstünde 'kapalı' beta ve bu betaya yeni olarak sadece oyuna Kickstarter üzerinden 25 dolar veya üzeri bağış yapan oyuncular katılabilecek. Bu kritere uyan oyunculara geliştiriciden gelen e-postada Steam'de kullanabilecekleri kod bulunacak. 'Yeni olarak' dedim, çünkü eğer Wasteland 3'ün alfasına katıldıysanız, bu betaya da katılabileceksiniz. Yine de kısıtlı bir grupla test edilecek yani oyun.

Betanın başlama saati 17 Mart Salı günü Türkiye saatiyle 19:00 olarak belirlenmiş. Eğer oyunun alfasına katıldıysanız ek bir kod girmenize gerek olmayacak, oyununuz güncelleme alarak betaya hazır olmalı. Ben de bir bakacağım bakalım neler değişmiş, sonuçta oyunun çıkmasına şunun şurasında sadece iki aylık bir süre kaldı.

Siz de sosyal karantina yüzünden eve kapandıysanız ve betaya erişim hakkınız varsa 'çorak topraklar' nasıl oluyor, şimdiden test edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum