Watch Dogs 2'nin Çıkışında Online Yok

En azından tek kişilik oynanış baltalanmıyor

Bugün itibariyle konsol cephesinde çıkışını gerçekleştiren Watch Dogs 2’den kötü bir haberimiz var.

İlk olarak, oyunun basın mensupları tarafından gayet beğenildiğini aktaralım (bkz: Watch Dogs 2’nin İnceleme Notları Bayağı İyi). Fakat incelemelerden geçer not alması Watch Dogs 2’nin sorunsuz bir çıkış yaptığı anlamına gelmiyor.

Watch Dogs 2’nin online özelliklerinin çoğunlukla şehirde rastgele karşılaştığımız oyuncularla etkileşime geçmeye dayandığı önceden açıklanmıştı. İstersek bu kişilerle co-op görevlere girebiliyor ya da şehirde serbestçe takılabiliyoruz. Ancak bu özellikler şimdilik Ubisoft tarafından kapatıldı. Sebepse multiplayer sisteminin oyunda gecikmelere ve çökmelere yol açabilmesi. Tek kişilik deneyimin olabildiğince sorunsuz olması için böyle bir karar almış Ubisoft.

Şehirde rastgele oyuncularla karşılaşma ve diğer oyuncuların dünyasını işgal etme gibi online özellikler şimdilik olmasa da Watch Dogs 2’nin co-op özelliği bir nebze açık. Arkadaşınızın oyununa direkt katılma ya da arkadaşınızı kendi oyununuza davet etme gibi işlemler yapılabilir durumda. Ancak tanımadığınız oyuncularla co-op oynamak şimdilik mümkün değil.

Haberi noktalamadan önce Ubisoft’un online modlar için bir güncelleme hazırladığını, güncellemenin Microsoft ve Sony’den onay beklediğini de ekleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum