Watch_Dogs 2'nin E3 2016'da Duyurulacağı Kesinleşti Gibi

Bu sefer sahiden geliyor

Ubisoft'un yapımcılığını üstlendiği ve ilk çıktığı dönemde çok yoğun eleştiri alan Watch_Dogs'u hatırlamayanınız yoktur. Her ne kadar grafiksel anlamda fazlasıyla hayal kırıklığına uğratsa da hikayesi ve oyundaki hacking olayları ile çoğu insana kendini bir şekilde sevdirmeyi başarmıştı.

Şimdilerde ise E3 2016'ya bu kadar az zaman kalmışken ve henüz resmi olarak "Watch_Dogs 2 çıkıyor!" lafını duyamasak da Ubisoft'un son zamanlardaki reklam kokan hareketleri bu haberi doğrular nitelikte. Çünkü Youtube'da oynanış videoları ile tanınmış "theRadBrad" isimli kullanıcı dün yayınladığı tweet'i ile buna kesinlik kazandırmış vaziyette. Gönderdiği tweet'te direk olarak Ubisoft'tan gelen ve üzerinde "Watch Dogs 2" yazan Ray Ban güneş gözlüğü kabı görülüyor.

Watch Dogs 2 hediye paketi için teşekkürler Ubisoft.

Hatırlayacağınız gibi Watch_Dogs 2 ile ilgili tek haber bu değil. Daha önce de "thekingcort" isimli bir kullanıcı Instagram'da Watch Dogs 2 ile ilgili bir görsel paylaşmıştı. Yüklediği fotoğrafta açıklama olarak yeni oyun serisi için motion capture, yani hareket yakalama çalışmaları yaptığını belirten kullanıcı açıklama sonunda #watchdogs2 hastagini de kullanmıştı. Bir süre sonra ise kullanıcının hesabının gizliye çevrilmesi durumun ciddiyetini arttırır vaziyetteydi.

Eğer Watch_Dogs 2 doğrulanırsa büyük ihtimalle 2017'nin nisan ­ ya da mayıs aylarında piyasaya çıkması olası görünüyor. Tüm bunlara rağmen Ubisoft'tan henüz resmi bir açıklama yapılmadığını da hatırlatmamız gerek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum