Watch Dogs Legion Ubisoft Tarafından Teyit Edildi

Detaylı bilgiler E3'te gelecek...

Hafta içerisinde Watch Dogs Legion ile ilgili bazı bilgiler sızmıştı malumunuz. Ubisoft da perdeyi araladı, E3’te gösterileceği bilgisi paylaşıldı.

E3’ün hemen öncesindeki hafta sızıntı bilgilerle, ortaya sürülen iddialarla dolu olur genelde. Bu iddiaların bazıları teyit edilir, geri kalanlar da tarihin asılsız iddialar çöplüğüne doğru yol alır. Teyit edilen iddialar arasına adını yazdıran son oyunumuz Watch Dogs Legion oldu.

Sızdırılan ilk bilgilere göre, aylardır üzerine konuşulduğu şekilde oyun Londra’da geçecek, Brexit sonrası Londra diye de altı çiziliyor. Belki en önemli detay ise, oyunda karşılaştığınız her NPC ile oynanabilir olacağı şeklindeki iddia. Nitekim Ubisoft tarafından Watch Dogs twitter hesabından yapılan ve oyunu teyit eden paylaşımda da “God save the NPCs” (Tanrı NPC’leri korusun) deniliyor :)

Görülen her karakterin yönetilebilir olması gerçekten önemli bir mesele. Bunu nasıl gerçekleştirecekler bakalım. E3 tanıtımında detayları görmeyi bekliyoruz. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Mehmet
6 Haziran 2019 10:47

assassin creed legion olacaktı, legion'u watch dogs'a tayin ettiler demek

sanka_363
5 Haziran 2019 17:22

driver san francisco oyununda da yapmisti bunu ubi , istedigimiz npc araci kontrol ede biliyorduk

Ghost AssassiN
5 Haziran 2019 17:18

Görülen her npc'nin kontrol edilebilmesi zor bir mekanik değil ama asıl zor ve düşündürücü olan bunu nasıl hikayesel olarak işleyecekler veya eğlenceli hale getirecekler, tüm mesele bu.Acaba karakter olarak yazılımsal bir şey miyiz [yapay zeka mesela], her robotik npc'de çalışabilen bir yapay zeka?! Orasını boşverdim de oyunda belli bir karakterin olmayışı bana yavan bir hikayenin olacağı hissini verdi.Umarım yanılıyorumdur.

Parolamı Unuttum