Watch Dogs Legion ve Rainbow Six Quarantine'in Çıkış Tarihi Ertelendi

Önümüzdeki mali yılı beklememiz gerekecek

Ubisoft, merakla beklenen oyunlarından kötü haberler var. Firmanın son finansal raporunu açıkladığı esnada paylaşılan güncellemelere göre Gods and Monsters, Rainbow Six Quarantine ve Watch Dogs Legion üçlüsü, önümüzdeki mali yıla kadar ertelenmiş durumda.

Peki bu ne anlama geliyor? Önümüzdeki mali yıl 2020'nin Nisan ayında başlayacak. Yani 6 Mart'ta çıkması beklenen Watch Dogs Legion bir süre daha geliştirme sürecinde olacak gibi duruyor. 2020 içerisinde çıkacağı duyurulan Rainbow Six Quarantine'in ertelenmesi ise Ubisoft'un asıl planının oyunu Nisan 2020'den önce çıkarmak istediğine işaret ediyor. Fakat görünüşe göre bu plan suya düşmüş durumda.


Gods and Monsters'ın resmi çıkış tarihi ise 25 Şubat olarak duyurulmuştu. Assassin’s Creed Odyssey'in yapımcılarının yeni oyunu da birkaç ay daha beklemek zorunda kalacak. Kesinleşen bilgiler arasında ise Gods and Monsters ve Watch Dogs Legion'ın 2020'nin ikinci çeyreğinde çıkış yapacağı detayı var. Yani bu iki oyun -bir aksilik olmazsa- Temmuz ayına kadar çıkış yapmış olacak. Rainbow Six Quarantine'in ise 1 Nisan'dan sonra çıkış yapacağı belirtilmiş.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'un konu hakkındaki resmi açıklaması ise şöyle: "Bu oyunların şimdiden yüksek potansiyelli ve güçlü oyunlar olacağını biliyoruz. Fakat ekiplerimizin hayallerindeki inovasyonları tüm oyunculara aynı tecrübeyi yaşatacak şekilde dağıtabilmeleri adına onlara biraz daha geliştirme süresi vereceğiz."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum