Watchmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Umutlar yüksek, bekleyiş sürüyor.

HBO'nun hazırlıklarını sürdürdüğü Watchmen dizisinden ilk uzun soluklu fragmana kavuştuk. Daha önce yaklaşık bir dakikalık bir teaser ile meraklanmıştık, San Diego Comic-Con'da yayınlanan yeni fragman ile birlikte çok daha fazla şey öğrenme şansına eriştik. Bu zamana kadar Watchmen dizisinin bir uyarlama olacağını düşünüyorduk, ancak fragmanla birlikte dizinin hikayeye kaldığı yerden devam edeceğini öğrendik. Bu durum da diziyi beklemek için bizlere yeni bir sebep daha vermiş oldu. 

Orijinal hikayenin sonunda, dünyanın tamamen kaosa teslim olduğunu ve evrende bir karamsarlığın hakim olduğunu hissedebiliyoruz. Ozymandias ve Silk Spectre gibi önemli karakterleri de gördüğümüz yeni fragman, diziye dair beklentileri oldukça yükseltti. Yıllar bildiğimiz Watchmen karakterlerine acımasız şekilde davranmış. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu şahane fragman ile baş başa bırakıyorum.

YORUMLAR
ocelot1789
22 Temmuz 2019 11:32

Harika görünüyor her şeyiyle. Ozy castı için daha iyi bir isim gelmiyor aklıma. Umarım her şey iyi olur dizi için.

xlight007
20 Temmuz 2019 23:02

Watchmen is based on the graphic novel co-created and illustrated by Dave Gibbons and published by DC.alan moore yine mütevaziliğini konuşturmuş helal olsun adam hiçbir yapımda ismini istemiyor stan lee nin aksine adamın kendi başına yarattığı hero yok sadece çalışanlarını sömürsün her filme cameo yapsın ilk spiderman filmlerine sırf para kazanmak için telif davası açsın herşeyi kendine mal etsin ee sonuşta adam yahudi :D sonrada stan lee <3 diyin alan moore un dediği kadar var adam abartılıyor

MoonCake
20 Temmuz 2019 22:50

Kralım Dünya'ya inmiş

Parolamı Unuttum