WB Games, Ağustos'taki DC Etkinliğinde Yeni Açıklamalar Yapacak

Batman hakkında yeni bilgiler geliyor olabilir

WB Games'in yeni DC Comics temalı oyunu hakkındaki ilk bilgileri Ağustos ayında alma şansımız olacak. Bu etkinlikte, bir süredir ipuçları paylaşılan yeni Batman Arkham oyunu hakkında yeni detaylar öğrenebiliriz. Bununla birlikte iddialara göre Rocksteady'nin yeni DC oyunu da bizlerle buluşabilir.

22 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte çizgi roman haberlerinden oyunlara kadar pek çok şeyi görebileceğiz. Açıklanacak şeyin henüz ne olduğunu bilmesek de WB Games'in önünde pek çok seçenek var. İlk seçenek tabi ki hepimizin merakla beklediği Batman Arkham oyunu olacak. Aslen E3'te tanıtılması beklenen oyun, sonunda oynanış videoları ile karşımıza çıkabilir.

Daha da ilgi çekici olan diğer seçenek ise Rocksteady ekibinin yeni oyunu olacak. Batman Arkham serisinin ardından yeni bir DC kahramanına ait oyun çıkaracağını açıklayan geliştirici, bu karakterin kesinlikle Superman olmayacağını da belirtmişti. 22 Ağustos'ta ortaya çıkacak oyunlardan biri de bu gizemli proje olabilir.

Yeni Batman oyunu hakkında bolca ipucu yayınlayan WB Montreal ekibi, yeni oyunun Baykuşlar Divanı'nı konu alabileceğini düşünmemizi sağlamıştı. Arkham Origins'i geliştiren WB Montreal ekibi tarafından yapılacak yeni oyunda, Batman'in en azılı düşmanlarından birini görme fırsatımız olacak gibi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum