Awesomenauts Da Oynaması Ücretsiz Oyunlar Kervanına Katılıyor

Awesomenauts da doğru yolu buldu sanki

Şen şakrak grafikleri ve 2 boyutlu klasik havası ile ön plana çıkan kült MOBA oyunu Awesomenauts da aynı Heroes of the Storm gibi büyük bir güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Bugün yayınlanan güncelleme ile 24 Mayıs'a hazırlık yapılıyor çünkü bu tarihte oyun tamamen oynaması ücretsiz hale dönüşecek!

Awesomenauts'un bu yeni versiyonunda daha rahat anlaşılabilir öğretiler; hem karakterlerinizin, hem de profilinizin levelini arttırabileceğiniz yeni ilerleme sistemi; oynanabilir karakter, profil portresi gibi ödüller almak için kullanabileceğiniz ve her maç kazanacağınız yeni para birimi Awesomepoints; oyunda belli seviyelere ulaştığınızda bunu göğsünüzü gere gere göstermenizi sağlayacak madalyalar gibi büyük yenilikler bulunuyor.

Karakter kostümleri hala daha gerçek para karşılığında satın alınabilecek; Awesomenauts'a para harcamaya alışmış olan oyuncular yine bu şekilde karakter veya drop-pod da satın alabilecekler. Oyunun bu yeni versiyonuna geçilirken hiçbir oyuncu sahip olduğu şeyleri kaybetmeyecek ve açmış olduğu her şeye sahip olmaya devam edecek.

Eğer 24 Mayıs öncesinde Awesomenauts ve iki genişleme paketine (Starstorm ve Overdrive) de sahip olursanız, 24 Mayıs'ta otomatik olarak 'Awesomenauts All Nauts Pack' versiyonuna terfi edeceksiniz ve tüm oynanabilir karakterler size ücretsiz olarak sunulacak. Oyun bu geçiş sürecini beta olarak değerlendiriyor, bu sayede oyuncuların da yeniliklere kolayca alışması planlanmış.

Awesomenauts'a Steam üzerinden sahip olan oyuncu sayısının neredeyse 2 milyonu bulduğunu da hatırlatayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum