The Witcher 3 Öncesi Save Dosyalarınızı Saklayın

Geralt sizi hatırlayacak

Hayır, hayır korkmayın. Ak saçlı Witcher’ımız kartınızı almaya gelmeyecek. Ya da en azından biz öyle umuyoruz…

CD Projekt Red’in E3’teki kapalı kapılar ardında yaptığı özel gösterimden sonra kulağımıza çalınan birkaç küçük ama keyfimize keyif katan haber var. Bunlardan ilki Witcher 2’deki save dosyalarımızı üçüncü oyuna aktarabilecek olmamız. Bu sayede Witcher 2’de aldığımız kararların sonuçlarından bazılarını Wild Hunt’ta da görebileceğiz. Hatırlarsanız ilk oyundaki dosyalarımızı da ikinci oyuna aktarabiliyorduk.

Bu tabii ki sadece PC kullanıcıları için kullanılabilir bir özellik olacak, çünkü daha önce Xbox One ve PS4’te bir Witcher oyunu yoktu. Ama ümidinizi kesmeyin, yapımcılar konsollardaki bu duruma bir çare bulmak için canla başla çalışıyor.

Bir diğer güzel haberse oyunun devasa haritasında ilerlerken hiçbir yükleme ekranıyla karşılaşmayacak olmamız. Dağların karşı zirvelerine çıkabilirsiniz, ormanların derinliklerine dalabilirsiniz, canınız istediğinde yelkenli bir tekneye atlayıp denize açılabilirsiniz, şehirlere veya mağaralara girebilirsiniz. Ama tek bir yükleme ekranıyla bile karşılaşmayacaksınız. Bu arada haritanın bir ucundan diğerine at sürmenin 30 ila 40 dakika arası bir vakit alacağını da hatırlatalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum