Witchfire'ın Destiny'i Andıran Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

The Astronauts, Destiny'nin izinden mi gidiyor?

Çoğunlukla The Vanishing of Ethan Carter oyunundan hatırladığımız The Astronauts ekibi şu aralar Witchfire ismindeki yeni FPS oyunları üzerinde çalışıyor. Zaten Polonya merkezli bu ekibin içerisinde Bulletstorm ve Painkiller gibi oyunlarda çalışan isimler var, dolayısıyla FPS konusunda başarılı işlere imza attıklarını söyleyebiliriz.

The Astronauts, oyunun Kasım versiyonundan oynanış görüntüleri yayınladı. Witchfire, photogrametri kullanan bir oyun ve oyun motoru olarak da Unreal Engine 4 kullanılıyor.

Witchfire hikaye odaklı bir oyun olmayacak, The Astronauts bu yüzden daha çok oyunun oynanış mekaniklerine yoğunlaşmış durumda. Ancak oyunun geçtiği dünyanın bir arkaplan hikayesi olacak ve bu hikayeyi de muhtemelen Dark Souls gibi ancak kazdıkça ve detaylara dikkat ettikçe anlamaya başlayacağız. Oyunda tonla düşman ve boss olacağı da belirtiliyor.

Video ilginizi çekti mi bilmem ama bana sanki düşmanlar keklik gibi avlanmayı bekliyormuş gibi geldi. Yorumlarda da oyunu Destiny'i taklit etmekle suçlayanların olduğu dikkat çekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum