World of Warcraft'ın Sıradaki Genişleme Paketinin Yer Alacağı Bölge Sızmış Olabilir

Eski Tanrılar'a (Old Gods) bulaşacağımız neredeyse kesin gibi

Warlods of Draenor'dan sonra Legion ile oyuncularla arasını çok güzel bir şekilde tatlıya bağlayan Blizzard, sıradaki genişleme paketi hakkında ipuçlarını yanlışlıkla sızdırmış olabilir -veya bilerek tabii-...

World of Warcraft oyuncularını, Burning Legion'ın ana üssüne, Argus gezegenine götürecek 7.3 güncellemesinin dosyaları, test sunucularına (PTR) yüklenmeye başladı. Tabii wowhead gibi birçok site de yüklenen dosyaların detayları araştırmaya, "data mining" (yüklenen verilerde araştırma) yapmaya başladı. Sunucuya yüklenen dosyalar arasında ise oyuncuları heyecanlandıran bir zırh seti bulundu. 

Kul Tiras Görev Zırhı (Quest Armor) adındaki zırhın kendisi aslında oyuncuların varolan teorilerini desteklemeye yetti. Zira Burning Legion gibi Warcraft'ın en büyük düşman topluluğunu sonuna kadar bitirmeye çalıştığımız bir genişleme paketi sonrası, Burning Legion kadar; hatta daha da bir/birden çok düşman kalıyor geriye: Eski Tanrılar (Old Gods)!

kul-tiras-amor

Yukarıda görebileceğiniz zırh/kıyafet seti hakknıdaki asıl önemli detay, kıyafette yer alak Kul Tiras haritası. Zira Kul Tiras, şu sıralar oyunda pek gözükmeyen Jaina'nın babası Daelin Proudmoore'un önderlik ettiği ve Alliance'ın büyük deniz güçlerinin yer aldığı bir adaydı. Fakat Cataclsym'deki yıkımdan sonra (teşekkürler Deathwing) ada kayıplara karıştı ve nerede olduğuna dair pek ipucu bulamadık. Ta ki yeni PTR dosyalarına kadar...

kul-tiras-map

Üstelik Shadow Priest'in pek geveze 'artifact' silahından da duyduğumuz üzere, Sargeras ve Burning Legion Azeroth için tek ve en büyük tehlike değil. Hatta Legion görevleri ve zindanları sayesinde Queen Azshara ile de pek haşır neşir olduk. Sonuçta kendisi de eski tanrılar (Old Gods) tarafından kışkırtılan ve yönlendirilen bir karakter. Yani tüm ipuçları bize yeni genişleme paketinin eski tanrılar ile alakalı olacağını ve Kul Tiras adasının büyük ihtimalle yeni bölgelerden biri olacağını göstermekte.

Ne dersiniz, belki yıllardır hayran çalışmaları yapılan Naga ırkı da oyuna oynanabilir bir ırk olarak eklenir böylece?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum