World of Warcraft Oyuncuları Çok Sinirlendi

Büyük hata!

World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi Battle for Azeroth Uldir baskını, ekstra zorlu Mythic + zindanları, yeni bir PvP sezonu ve 20 oyunculu Warfront gibi heyecan verici yenilikler ile dolu dolu geldi. Oyunda seviye kazanmak kolay olsa da, normal düzeyde oynayan bir oyuncunun kolayca elde edemeyeceği eşyalar var. Çalışan, çabalayan ve zaman harcayan oyuncuların eriştiği bu eşyalar bir BUG nedeniyle kolayca erişilebilir hale gelirse sizce ne olur? Tahmin etmek zor değil gibi.

Olay şu. Bir önceki genişleme paketi Legion'ın son haftasında bir Mythic Dungeon (M+) yapan oyuncular 380-400 level arasında bir eşyaya ve Mythic+ chest'e, PvP yaparsanız 360-370 level bir silaha sahip oluyordu. Ayrıca World Boss'u reset gelmeden önce kestiyseniz, aynı hafta içinde bir daha kesebiliyordunuz. Yani iki kere loot alabiliyordunuz.

Yukarıdaki işlemleri yapan oyuncular ise haliyle çok büyük artılar elde ediyordu. Bu da oyun içindeki dengeleri alt üst etmeye yetiyordu. Bu durum karşısında Warcraft cephesinden ilk önce bir  açıklama gelmeden hızlıca yama getirildi ve durum düzeltildi. Kısa bir sürenin ardından ise şu tweet atıldı;

Oyuncular ise bu ödülleri alan oyuncuların eşyalarının ne zaman silineceğini merakla bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum