World of Warcraft'ın Yeni Genişleme Paketi Shadowlands Çıktı

Azeroth'un öteki dünyasına yolculuk başladı

Fani diyarların ötesindeki dünya Shadowlands'de, Azeroth'un ruhları yeni amaçlar keşfediyor: yükselmek, bedel ödemek, yeniden doğmak, sonu gelmeyecek bir savaş başlatmak ya da ebedi ıstıraba mahkûm olmak. Blizzard Entertainment'ın büyük beğeni toplayan devasa çevrimiçi rol yapma oyununun sekizinci genişleme paketi olan Shadowlands'in çıkışıyla birlikte, dünya çapındaki milyonlarca World of Warcraft oyuncusunun öteki dünyada kendi kaderlerini belirleme yolculuğu başladı.

World of Warcraft: Shadowlands'de Horde ve Alliance'ın kahramanları, öteki dünyanın muazzam diyarlarındaki yolculuklarında ölümün gizemleriyle yüzleşecek. Yolculuk sırasında, Shadowlands'in dört güçlü Ahit'inden biriyle kaderlerini değiştirecek bir anlaşma yaparak Maw'ın umutsuz derinliklerinde hüküm süren zalim varlık Jailer'ın birlikleriyle yüzleşmekte kullanacakları öteki dünya güçlerini belirleyecekler. Jailer'ın her şeyi gören gözünden kayıp ruhları kurtarmaya çalışırken ve kendilerini uzun süredir hapis kalmış dehşetlerin (ve efsanevi ödüllerin) beklediği Lanetliler Kulesi Torghast'ın labirentleri andıran koridorlarında tehlikeye atılırken oyuncuların azimleri sınanacak.

Hem yeni hem de oyuna dönen oyuncuların eğlenceye kolaylıkla katılabilmesi için, Shadowlands'in çıkışıyla birlikte WoW'a bazı güncellemeler de gelecek. Sürgün Adası'nda yeni oyuncular bir Azeroth kahramanı olmanın ne anlama geldiğini öğreten, içerisinde seçtikleri sınıfın yeteneklerini tanıyabilecekleri görevlerle grup bazlı oyunun temellerini kavrayabilecekleri iki boss'lu bir mini zindan da barındıran yepyeni bir başlangıç macerasını keşfedecekler.

Yeni oyuncular adadan ayrıldıklarında, doğrudan oyunun son genişleme paketi olan Battle for Azeroth'tan devam edebilecek ve burada 50. seviyeye kadar gelerek Shadowlands'e geçiş yapmak için hazırlanabilecekler.

World of Warcraft: Shadowlands ile ilgili daha fazla bilgi için: www.worldofwarcraft.com

YORUMLAR
Parolamı Unuttum