World of Warships, Dünya Okyanuslar Ayı'nı Temel Reis İle Kutluyor

Temel Reis'le ilk işbirliği

Wargaming popüler kültür ikonu Temel Reis, ya da yabancılardaki ismiyle Popeye the Sailor Man ile özel bir işbirliği duyurdu. Dünya Okyanuslar Ayı'nı kutlamak üzere yapılan bu işbirliği kapsamında bir de yardım ortaklığı kurulmuş durumda.

Dünya Okyanuslar Ayı her sene Haziran ayında kutlanıyor ve Dünya'nın en büyük ekosistemi olan okyanusların korunmasına dair farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Bu işbirliğiyle sunulacak olan Popeye Charity Bundle içerisinde iki tane oyun içi komutan yer alıyor: Popeye (Temel Reis) ve Bluto (Kabasakal). Ayrıca bu iki karakter de özel seslendirmelere sahip, oyuna iki de bayrak ve Tier VII USS Colorado için de özel kamuflaj ekleniyor.

"Temel Reis, Wargaming'de birçoğumuz için çocukluğumuzun favori kahramanlarındandır, kendisini sularımıza getirme fırsatını yakalamak bizim için bir onur. Okyanusların korunması konusunda farkındalığın artırılmasına katkıda bulunduğumuzu bilmek ise bunu daha da özel kılıyor." demiş Wargaming İletişim Direktörü Marko Valentic.

Bu sefer bir video yayınlamamışlar ama sanırım Haziran ayına yaklaştığımızda etkinlikle ilgili yeni detaylar ortaya çıkınca güzel de bir fragman izleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum