World of Warships’e Warhammer 40000 İçeriği Geliyor

Yeni bir işbirliği

Wargaming, oyuncularına farklı deneyimler yaşatmak adına World of Warships’e, Warhammer 40.000 temalı gemi kaplamaları, komutanlar, kamuflajlar ve daha fazla içerik eklemeye hazırlanıyor.

Wargaming, Warhammer 40.000'in gotik ihtişamını World of Warships evrenine getiriyor. Oyuncular, temalı gemi kaplamaları, benzersiz seslendiricilere sahip komutanlar, kamuflajlar ve Warhammer 40.000 evrenindeki en büyük sınıfların ikisinden galaksiyi kapsayan yıldızlar arası bir insan imparatorluğu olan Imperium of Man ve kaosa hizmet etmeye adanmış Caos’un bayrağına sahip olabilecek.

Bugün Warhammer 40.000'den esinlenen paket World of Warships: Legends da Xbox ve PS4'te sunulacak.

World of Warships, tarihsel konuları olduğu gibi yansıtarak veya standart oyunu tercih eden oyuncuları rahatsız etmeden oyunda çeşitli iş birliklerini hayata geçirmede büyük başarı elde etti. Esnek bir filtre sistemi ile oyuncular görsel deneyimlerini özelleştirmeyi seçebilir veya ilgilenmedikleri takdirde tamamen kapatabilir. Games Workshop ile yapılan iş birliği kapsamında, evrenlerinin benzersiz görsel stili World of Warships’e geliyor ancak oyunun oynanışı konusunda herhangi bir şeyi etkilemiyor.

Hem World of Warships (PC) hem de World of Warships: Legends'taki bu destansı iş birliği ile oyunculara neler sunulacağı ise tanıtım videosu ile yayınlandı:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum