World War Z İçin Ücretsiz Ek İçerikler Gelecek

Zombilere doymadıysanız, biraz daha buyrun demişler...

İki hafta önce çıkış yapan World War Z, beklenenin üzerinde bir satış performansı sergilemiş, bu vesileyle hem yapımcısı Saber Interactive'in hem de Epic Games'in yüzünü güldürmüştü. Bunun ardından Saber Interactive, Mayıs ayı içerisinde yeni bir Tokyo görevi ve yeni bir zombi türü içeren ücretsiz bir ek içerik paketi sunacaklarını açıklamıştı.

Şimdi ise, işi biraz daha büyütüp "Season One" olarak paylaşmaya karar verdikleri ek içeriklere ilişkin bir yol haritası açıkladılar.

wwz

Mayıs ayı içerisinde paylaşacakları Tokyo görevi ve yeni zombi türüne ek olarak, Haziran ayı içerisinde, "özel ödül" içeren bir 6. derece zorluk düzeyi ve bazı bonus kozmetikler ekleneceği belirtiliyor. Temmuz ayından itibaren, haftalık görev modu (Weekly Challenge) geleceği ve yine ek kozmetikler ve benzer içerikler sunulacağı ekleniyor.

Buna ilaveten, Saber Interactive yeni silahlar, dalga dalga zombilerin akın edeceği bir hayatta kalma modu ve görsel arayüze yönelik bazı güncellemelerin de planlandığı bilgisini paylaşmış.

Çıkışındaki teknik bazı sıkıntılarına rağmen iyi bir satış rakamına ulaşmıştı World War Z. Bakalım önümüzdeki dönemde paylaşılacak ek içeriklerle bu satış trendi devam edecek mi. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum