World War Z'nin Yeni Fragmanında Zombiler Moskova'yı İşgal Ediyor

Şimdi Moskova düşünsün

Saber Interactive World War Z'nin 4 kişilik co-op odaklı oyununa dair Moskova'da geçen yeni bir fragman yayınladı. World War Z'nin farklı lokasyonlarda geçeceğini biliyoruz ve fragman aslında bize oynanışın yanında bu özelliğini de göstermek istiyor.

Fragmanın başındaki anlatım sebebiyle oyunun yalnızca zombi vurmaya değil, aynı zamanda karakterlere ve hikayeye odaklanacağı hissiyatını da alıyoruz, zaten oyunun iddiası da bu yönde. World War Z, Dünya'nın farklı bölgelerinde hayatta kalmış kişilerin hikayelerini ayrı ayrı anlatacak fakat oyunun konsepti yüzünden bu bakımdan başarılı olabileceğine de pek inanasım gelmiyor, umarım yanılırım. Aksiyonu ve co-op kısmını kotarırlarsa ve bu lokasyon bazlı hikaye anlatımı güzel olursa, bugüne kadar çıkmış tam 738 adet (inanmayan saysın) zombi vurmalı oyunun içinden sıyrılabileceğe benziyor. Fragmandaki aksiyon fena gözükmüyor ancak animasyonlar pek hoş değil. Tabii oyun çıkana kadar geliştirmeleri mümkün.

Fragmanda eksikliğini hissettiğim esas husus ise dombili zombi görememiş olmak. Dombili zombiler, özellikle co-op'u düşününce (L4D'leri hatırlayalım), oyuna heyecan katabiliyorlar. Sona doğru bir adet kasklı, zırhlı zombi var ancak bana yeterince dombili gelmedi. Yine de o zırhlı arkadaştan anlıyoruz ki oyunda farklı özelliklere sahip zombiler ve mini bosslar olacak.

World War Z'nin 2018'in ilerleyen tarihlerinde PC, PS4 ve Xbox One'a çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum