WRC 8 De Epic Store'a Özel Oyunlar Arasına Katılabilir

İşaretler o yönde

Bigben Interactive'in yeni resmi WRC oyunu WRC 8 FIA World Rally Championship büyük ihtimalle Epic Games Store'a özel oyunlar kervanına katılacak. Oyunun resmi web sayfasında Steam logosu yerine Epic logosunun kullanılması, oyunun ilk etapta sınırlı süreliğine Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını gösteriyor gibi.

Siz de web sayfasını ziyaret ettiğinizde aşağıda PS4, XB1, Switch ve Epic logolarını göreceksiniz, Steam logosu ise mevcut değil.

Oyunun şu an bir Steam sayfası var ve çıkış tarihi olarak da 2019 Eylül ayı gösteriliyor. Ama hatırlarsanız Bigben'in bir önceki oyunu The Sinking City'nin de Steam sayfası vardı ama oyun Epic Store exclusive olarak çıkış yapmıştı.


Epic'in yayıncılara minimum satış garantisi verdiğini biliyoruz, eğer Bigben The Sinking City'nin satışlarından da memnunsa bundan sonraki oyunlarını da aynı yolla yayınlamamak için bir sebepleri bulunmuyor.

Henüz Bigben'den bu konuda bir açıklama gelmedi, ama sanıyorum ki önümüzdeki günlerde resmi duyurusu da yapılacaktır (ya da ana sayfasına Steam logosunu da koyarak bu gizemi ortadan kaldırabilirler).

WRC 8 FIA World Rally Championship'in çıkış tarihi 5 Eylül 2019, Steam sayfasında ise henüz ön sipariş imkanı yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum