WWE 2K20’deki Hatalar Eğlence Konusu Oldu

Oyunu satın alanlar için olmayabilir tabii:)

WWE 2K20 resmi çıkışını dün itibariyle gerçekleştirdi. Çıkışıyla birlikte eğlence konusu olmayı da başardı. Glitch videoları şimdiden almış yürümüş durumda, Twitter’da #WWE2K20 ve #FixWWE2K20 etiketleri trend olmayı başardı. Herkes eğleniyor gibi görünüyor, tabii oyunu satın alanlar için aynı şey geçerli olmayabilir.

Oyun çıkar çıkmaz çeşitli açılardan eleştirilmeye başlandı. Reddit’te ‘WWE 2K20 is an absolute disaster’ (WWE 2K20 tam bir felaket) başlığıyla bir konu bile açıldı. Oyuna ilişkin pek çok eleştiri o başlık altında dile getiriliyor, dilerseniz oradan da göz atabilirsiniz.

Bu sorunlar, oynayanlar için can sıkıcı şeyler olsa gerek. Ama milleti eğlendiren bir yanı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Önce bir hakemin güldüren görüntüsü ile başladı eğlence.

Sonrasında bir başka hakem görüntüsü daha eklendi listeye. Bunu, araba içerisinde saçları uçuşan karakterler izledi.

Güreş esnasında savrulup duran dövüşçü bir başka eğlenceli video oldu. Görünen o ki önümüzdeki günlerde de devam edecek bu salgın :)

Bir de dünyanın parasını ödeyip de beklediğini bulamayanlar var, şu veya şu ya da şu örnekte görülebileceği gibi. Bizleri güldüren bu hatalar onlar için durumu daha da tatsız bir hale getiriyor olsa gerek. Ne diyelim, 2K yüzleri güldürmeye devam ediyor, en azından bir kısmımız için.

YORUMLAR
skyfall
23 Ekim 2019 18:16

Hakem ve bayan güreşcilerimiz maçı bırakıp artık işi fantezi’ye kaydırmışlar :D Şaka bir yana da, oyunların animasyon glitch’lerini niye temizlemeden çıkarmışlar? Şaka gibi bir firmasın 2K. 

Parolamı Unuttum