X-Men: The Animated Series'in Senaryo Detayları Belli Oldu

Sahiden Professor X nerede?!

Disney+'nın geçtiğimiz yıl yapılan tanıtım gününde herkes kendine hitap eden bir içerik buldu. Benim için seneler sonra gelen X-Men: The Animated Series'in geri dönüş haberi küçük bir bayram havası yaratmıştı. 1992-1997 yılları arasında yayınlanan orijinal seriye kaldığı yerden devam edecek olan yeni nesil TAS, eski seslendirmen ekibinden de pek çok ismi geri döndürmeyi başardı. Ancak orijinal serinin yürütücüsü Eric Lewald geri dönen isimlerden birisi değil. Kendisi Disney+'nın girdiği bu yeni yoldan pek de memnun gözükmüyor. Lewald'dan bu konuda fikir alınmaması eski yapımcıyı biraz üzmüş. 

Diziyle ilgili kendisiyle de görüşüldüğünü söyleyen Lewald, "Disney cephesi X-Men: The Animated Seriess'i genişletmek istiyor. Dizide kimler yer alıyorsa bundan sonra yapacakları iş tamamen kendilerine ait olacak. Tüm ekip birbirlerine büyük bir sevgi ve saygı besliyor. Bu da en tepedeki isim yürütücü Beau DeMayo'dan başlıyor. İlk sezon için kafalarında 10 bölüm olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yılın ortalarında çıkacak olan yeni sezon bizim bıraktığımız yerden devam edecek, 'Professor X nerede?' " diyerek yeni nesil TAS'ın gidişatından da bahsetti.

Daha önce Wolverine'in seslendirmeni Cal Dodd stüdyodan bir fotoğraf paylaşarak seslendirme işleminin başladığını açıklamıştı. Eric Lewald'ın açıklamalarında kendisine haber verildiği ancak dizinin gidişatı için danışılmadığı da öğreniliyor. Tabii Disney artık bambaşka bir yola girdi ve Lewald ile çalışmak onlar için pek bir anlam ifade etmemiş olabilir. Yine de Lewald'ın da dediği gibi keşke bir gelip fikir alsalardı. Bakalım Disney'in ilk X-Men deneyimi bize o özlediğimiz atmosferi yeniden yaşatabilecek mi? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum