Xbox, E3 2021’de 5 Yeni Oyun Duyurabilir

Bu sefer de iddialar doğru çıkacak mı bakalım

Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek E3 2021, bizlere ne gibi sürprizler sunacak, hangi oyunları göreceğiz, merak içerisindeyiz. Programda yer verilebilecek oyunlarla ilgili iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Bunlardan birisi de Xbox etkinliğinde yapılacak yeni oyun duyurularıyla ilgili.

Xbox ile ilgili daha önce de benzer sızıntı bilgiler paylaşan Klobrille; Microsoft’un bu yaz duyuracağı oyunlarla ilgili yeni bir iddiada bulunmuş. Xbox forumunda.konuyla ilgili bir paylaşım yapan Klobrille, geçtiğimiz yıl Xbox Games Showcase’te 4 yeni AAA oyun duyurulduğunu, bu yıl Bethesda’nın da katılımıyla doğal olarak bu sayının artmasının beklendiğini, kendisinin de haberdar olduğu ve bu yaz duyurulabileceğini düşündüğü en az 5 yeni AAA oyun olduğunu söylüyor.

Klobrille; Xbox’ın E3 programının içeriğinin halen netleştirilmediğini, dolayısıyla bu oyunların tamamının E3’te duyurulup duyurulmayacağı konusunda emin olamadığını da eklemiş. Daha önce duyurulmuş, bu yıl içerisinde veya önümüzdeki yıl çıkarılacak oyunlardan oynanış videolarına, demolara yer verilmesi ihtimalinin daha yüksek olduğunu kendisi de kabul ediyor. Dolayısıyla, bu 5 yeni oyuna dair duyuru konusunda beklentiyi çok yükseltmemekte fayda var. Yine de E3 2021’de neler gösterileceği merak konusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum