Xbox Game Pass ve Live Gold Kısa Süre İçin Sadece 1 Lira!

Microsoft'tan güzel bir kampanya

Microsoft yeni aboneler için Xbox Live Gold'un fiyatını bir kez daha indirdi ve bu sefer aynı teklifi Xbox Game Pass servisi için de sundu. Buna göre yalnızca 1 lira karşılığında istediğiniz servisi deneyebileceksiniz sevgili Oyungezerler.

28 Kasım'a kadar Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass aboneliği için başvurduğunuzda normal fiyat olan 29 lira yerine 1 lira ödeyerek bu servisleri bir ay boyunca kullanabileceksiniz. Bir aylık kullanımın ardından aylık 29 ücretle abonelikleriniz devam ediyor ama devam etmesini istemezseniz zaten önceden iptal edebiliyorsunuz. Gerekli bilgiyi Microsoft'un Xbox resmi sayfasından alabilirsiniz.

Xbox Live Gold ile ilgili şöyle de ilgi çekici bir detay var. Microsoft Store'un dijital Kara Cuma indirimleri 17 Kasım'da başlayacak. Gold üyeleri bu dijital indirimlere erken erişim şansı elde edecek ve ayrıca %10 ekstra indirimden faydalanabilecekler. Dolayısıyla 1 lira karşılığında Live Gold abonesi olarak siz de bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Microsoft Xbox Game Pass servisini geçtiğimiz Haziran ayında başlatmıştı. Netflix tarzı bir işleyişe sahip olan serviste aboneler diledikleri oyunu indirip oynayabiliyor ve Microsoft da her ay sisteme yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Aralık ayında listeye Gears of War 4'ün ekleneceğini hafta başında öğrenmiştik, yani bu da cidden iyi bir fırsat. Xbox Game Pass ile ilgili detaylı bilgiyi ilgili haberimizde okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum